Logistics & Services

Vi kan erbjuda skräddarsydda logistiklösningar med fokus på effektiva IT-system, hastighet, enkelhet och lönsamhet. Med Elon Group som partner inom Logistics & Services har du en kreativ partner som lyfter din verksamhet.

Tredjepartslogistik

Vi erbjuder en komplett tredjepartslogistik där vi hanterar lagerhantering, leveranser, plock och pack, returer, reklamationer, fraktavtal, statistik, rapporter, tullhandlingar och mer därtill. Allt för att våra Logistics & Services-kunder ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet.
Vi kan ta fram exakt vad våra kunder behöver, i den storlek och den skala de efterfrågar - till rätt kostnad. Vi hanterar tredjepartslogistik för flera stora operatörer inom mobiltelefoni och digital-tv - exempelvis Halebop, Viasat och Boxer.

Kontakta oss

E-handelslogistik

Vi kan e-handel, vi kan logistik och vi kan erbjuda en helhetslösning med kundunika webbplatser. Vår e-handelslogistik erbjuder systemutveckling, drift, integrationer, betallösningar, administration och mer därtill. Vill du veta mer om hur vi jobbar och se exempel på det vi gör och hur vi kan hjälpa din verksamhet - hör av dig!

Kontakta oss

Rework

För de tillfällen då det behövs lite extra handpåläggning är vårt erbjudande inom Rework det rätta. Vi hanterar kampanjer, monterar, bundlar, paketerar om och slår in paket. Kanske gäller det mjukvaruuppdateringar, ommärkning eller emballage som ska förbättras. Vår erfarenhet och våra kunniga medarbetare säkerställer att rätt produkt når slutkunden i rätt tid.

Kontakta oss