Titel: Systemansvarig
Ålder: 27
Anställd på Elon Group AB sedan:  2016
Det bästa med jobbet: Kollegor och nya utmaningar

Hur kom det sig att det blev Elon Group AB för dig? Eftersom att det är ett stort företag som har huvudkontor och centrallager i Örebro så kändes det som en arbetsplats som skulle passa mig. Elon Group har höga ambitioner och organisationen uppmanar sina anställda till att bidra och på så vis utvecklas både som individ och i grupp!  

Berätta lite om din bakgrund?
Jag är född och uppvuxen i Degerfors där jag även spelat fotboll i hela mitt liv. Jag studerade 3 år utomlands där jag tog min kandidatexamen. När jag flyttade hem från USA så valde jag att flytta till Örebro där jag tillsammans med min sambo Linnéa valde att bilda familj.

Berätta lite mer om ditt jobb/tjänst, vad innebär det?
Jag jobbar som systemansvarig vilket innebär att jag är Elon Groups front-end support mot våra butiker och intern verksamhet. Jag bidrar med hjälp kring olika systemrelaterade frågor och utveckling. Jag säkerställer att vårt affärssystem Jeeves fungerar och utvecklas. Jag utvecklar även vår interna webbshop som är ämnad till våra butiker och säkerställer att den fungerar felfritt.

Vilka egenskaper är viktiga i ditt jobb?
Strukturerad, ansvarsfull och att tänka utanför ramarna!

På vilket sätt känner du att du utvecklas i jobbet?
Genom att få bidra med mina egna kunskaper och erfarenheter samtidigt som man får ta del av andra tankar och idéer så utvecklas man både i sin roll och som person.

Vad tycker du gör Elon Group AB till en attraktiv arbetsplats?
Vill man vara med och påverka och göra skillnad så är Elon Group en perfekt arbetsplats. Vi är i en mycket stor utvecklingsfas där man har möjlighet att göra skillnad! Kollegorna är även dem helt fantastiska.

Vad gör du när du inte jobbar?
Då umgås jag främst med min familj, tränar eller tar mig iväg på en fisketur för att koppla av lite extra.